ЗА НАС

АЛТАПЛАСТ ЕООД е основано през 2005 година и е специализирано в изработване, доставка и монтаж на алуминиева и пластмасова дограма, зимни градини, окачени фасади, обшивки от композитни панели и много други.

Още през 2006 година дружеството закупува специализирани машини за производството на всички видове алуминиеви и пластмасови профили. В последствие през 2008 година се ориентира и към производството на окачени фасади и зимни градини.

Наличието на модерно оборудване производство и автоматизация на производството, съчетано с професионализма който прилагат служителите в изпълнението на своите задължения, извежда продукти с качество, задоволяващо изискванията на клиенти и инвеститори.

Днес дружеството се е насочило по-сериозно към окачените фасади и всякакви нестандартни конструкции.

През 2009 година в АЛТАПЛАСТ ЕООД беше разработена и внедрена система за управление на качеството в съответствие с международния стандарт за качество ISO 9001:2000.

Нашата гордост са качеството на изработваните изделия, прецизния и професионален монтаж.

Фирмата се развива динамично и постоянно, разширявайки предлаганите продукти. В своето развитие фирмата се стреми да използва опита на най - добрите световни компании и да го пречупва през настоящата действителност.